Αποζημιώσεις από τροχαία ατυχήματα

Η εμπλοκή σε ένα τροχαίο ατύχημα είναι πάντα μία δυσάρεστη εμπειρία ιδίως αν συνοδεύεται από τραυματισμό ή ακόμη χειρότερα αν έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ζωής.

Η διαδικασία αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία είναι μία ψυχοφθόρος διαδικασία, που στην περίπτωση του λεγόμενου εξωδικαστικού συμβιβασμού, καλύπτει μέρος μόνο της ζημιάς που έχει υποστεί ο παθών στο ατύχημα.

Στην περίπτωση που η αποζημίωση περιλαμβάνει αξιώσεις πέραν των υλικών ζημιών, όπως αξιώσεις ηθικής βλάβης λόγω τραυματισμού, ή ψυχικής οδύνης λόγω θανάτου, ή απώλεια εισοδημάτων, απαιτείται πολύ προσεκτική προετοιμασία του φακέλου της δικογραφίας, προκειμένου να αποτυπωθούν με ακρίβεια οι αξιώσεις του παθόντος, ώστε να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή αποζημίωση.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει μακρόχρονη εμπειρία στην διεκδίκηση αποζημιώσεων από τροχαία ατυχήματα, έχοντας χειριστεί εκατοντάδες υποθέσεις, από τις πιο απλές ως τις πλέον σύνθετες.

Λόγω της ειδικής φύσης των υποθέσεων, έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με καταξιωμένους επιστήμονες, που μπορούν να συντάσσουν εξειδικευμένες πραγματογνωμοσύνες, με την χρήση σύγχρονων τεχνολογικών βοηθημάτων.